Snel leren = leuk leren

Beter leren leren in minder tijd, wie wil dat nou niet?

Wij bieden cursussen op diverse niveaus aan:

Snel leren=leuk leren voor vmbo-tl t/m gymnasium en mbo, hbo en wo.

In 6 lessen van 1 uur leer je

  • 2-4 x sneller lezen
  • Makkelijker onthouden
  • Huiswerk/studie plannen en organiseren
  • Samenvatten m.b.v. mindmappen
  • Hoe leer je welk vak

Snel leren=leuk leren vmbo voor vmbo bb t/m tl en brugklas havo/vwo. Het verschil met deze cursus is dat je visueel leert te plannen en leert hoe je sleutelwoorden uit een tekst kan halen als voorbereiding op het maken van een mindmap.

In Op weg naar de brugklas, speciaal voor leerlingen uit groep 8 (en brugklassers tot de herfstvakantie), leer je meer over agendagebruik, focuslezen, sleutelwoorden uit een tekst halen, mindmappen en woordjes leren.

Wat ga je doen tijdens alle cursussen?

Door te leren over het belang van motivatie, het stellen van doelen, het creƫren van een goede huiswerkplek en planningsvaardigheden werk je aan de voorwaarden om te leren.

Vervolgens krijg je informatie over de werking van ons brein, krijg je inzicht in jouw voorkeuren daarbij en hoe je  daardoor het beste kan leren. Je leert onder andere manieren om woordjes te leren, te mindmappen en krijgt tips voor handige sites

Tijdens deze cursus leer je eveneens snellezen. Reuze handig voor het doorlezen van grote lappen tekst in de lesboeken, maar helemaal voor het lezen van de boeken voor je boekenlijst. Wanneer je met de aanwijzingen aan de slag gaat, kun je binnen zeven weken je leessnelheid enorm verhogen (sommigen tot wel 1400 woorden per minuut) en met begrip!

IN OKTOBER START DE CURSUS SNEL LEREN=LEUK LEREN. GEEF JE SNEL OP, WANT VOL=VOL